“Ara, junts, volem intentar reactivar el principal actiu del Barça: la seva capacitat impulsora de creativitat”, Jaume Llauradó.

Som gent que viu, sent i estima els colors blaugrana. Gent que gaudeix amb el futbol més bonic, la velocitat, el control. Som mecànics, advocats, lampistes, metges, periodistes, pintors, fusters, músics, escriptors… Gent unida per una passió: el Barça.
El 18 d’abril de 1990 es va constituir el Fòrum Samitier sota l’objectiu de promoure debats sobre temes culturals i esportius, els quals tenen una incidència directa o indirecta amb les activitats del FC Barcelona. El que persegueix el Fòrum és estimular el barcelonisme i el seguiment envers el FC Barcelona. Per això, proposa el diàleg orientat al progrés del Barça i la discussió esportiva i ideològica.

El consell assessor està presidit per Jaume Llauradó, que acumula una dilatada experiència com a dirigent en el món de l’esport. Ha estat vicepresident del FC Barcelona, patró de la Fundació del FC Barcelona, patró de la Fundació de Veterans del Barça, membre de la Junta Directiva i Tresorer de l’Agrupació Barça Veterans, President de la Comissió d’Esports de la Cambra de Comerç, president del CD Hispano-Francès, o impulsor del Planet Futbol, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i del mateix Fòrum Samitier.